Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Konstvandring i samarbete med Östgötateatern och Petra Loh

Konstvandring i samarbete med Östgötateatern och Petra Loh
Tidigare Event

Konstvandring i samarbete med Östgötateatern och Petra Loh

(Omslagsbild av Petra Loh, Regn 1, 1.5x1.5 m akryl) 


Kulturnatten 2022 bjuder på en massa spännande events i Norrköping. Vi kan stolt presentera att i samarbete med Östgötateatern och konstnären Petra Loh skapar vi en konstvandring i det anrika kvarteret Knäppingsborg.

På 11 platser i Knäppingsborg finner ni olika konstverk, karta och information om konstverken finns på varje plats. Tips är att besöka någon av de fantastiska verksamheterna i området för en handhållen karta som guidar er genom området. 

To Decay: verk ifrån vår konstkollektion visas genom hela området.

Östgötateatern: tre konstverk som är skapade under föreställningen Drip Drop Dead som kommer spelas på Östgötatern under hösten. Vid verken finner ni även en tävling, där ni kan vinna biljetter till teatern. 

"Hela livet har David sprungit från något. Nu springer han emot något. Drip Drop Dead är en performanceföreställning där cirkus, löpning, komik och måleri blandas samman på vita papper. En intim, svettig upplevelse i högt tempo som tänjer på både kroppens och konstens gränser. " - Östgöateatern

För mer information kring denna föreställning: klicka här! 

Petra Loh besöker To Decay's butik och ställer ut fyra konstverk. Petras utställning heter Short Stories Pt. 2. Tavlor så stora som 1.5x1.5 meter i akryl. Under Kulturnatten 2021 ställde Petra ut sin konst i "To Decay Gallery" på Gamla Rådstugugatan vilket var en enorm succé - konstverken väcker känslor, igenkännande och det är något som du absolut inte vill missa! 

 

 

      

Read more

Utställningen Vackra Norrköping i samarbete med Louis De Geer Konsert och Kongress
Tidigare Event

Utställningen Vackra Norrköping i samarbete med Louis De Geer Konsert och Kongress

Under kulturnatten den 25e September har vi fått äran av Louis De Geer konsert &kongress att ställa ut våra Norrköpingsmotiv för första gången som ett samlat verk, 8 st tavlor plus 2 aldrig ti...

Read more