Kulturnatten 2022

Snart är det dags för ännu en underbar Kulturnatten, 23-25 September 2022. Vi kommer i år att synas på tre olika ställen så missa inte allt vi hittat på! 

Värmekyrkan: Vi ställer ut våra Norrköpingsmotiv - en hyllning till vår underbara stad! 8 + konstverk i värmekyrkans otroligt underbara miljö, där ett av verken är självaste värmekyrkan själv. 

Knäppingsborg: Konstvandring i Knäppingsborg i samarbete med Östgötateatern och Petra Loh. 20+ konstverk kommer sättas upp runtomkring hela Knäppingsborg - ta en karta och börja din konstvandring! Kartor kommer finnas att tillgå i alla butiker/restauranger i Knäppingsborg. I konstvandringen kommer ni även kunna se tre konstverk som är skapade under föreställningen Drip Drop Dead som kommer spelas på Östgötateatern under hösten.

"Hela livet har David sprungit från något. Nu springer han emot något. Drip Drop Dead är en performanceföreställning där cirkus, löpning, komik och måleri blandas samman på vita papper. En intim, svettig upplevelse i högt tempo som tänjer på både kroppens och konstens gränser. " - Östgötateatern

För mer information kring denna föreställning: klicka här! 

To Decay Store: Petra Loh besöker vår butik och ställer ut fyra konstverk. Petras utställning heter Short Stories och är något ni inte vill missa! Tavlor så stora som 1.5x1.5 meter i akryl. 

 

 

      

Shop now

You can use this element to add a quote, content...